Tack Marta!

För en så rolig helg!
Va en kul fest och roligt sällskap..
Tack de hjälpte mig så mycket mer än du anar :)

Ja nu är jag tillbaka till ljusdal och jag känner att jag verkligen inte vill vara här, måste ut bland normala människor med normala förhållanden..
Nu ska jag ta och fundera ordentligt över mn situation och hur jag ska kunna gå vidare, jag står bara stilla om jagblir kvar i den här kommunen med noll utvecklingsförmåga..

Hoppas alla mår bra..
Kramar

Kommentarer
Postat av: Annefrid

vet inte. just nu vågar jag inte gå ut över huvud taget, jag bara ramlar hela tiden. tog en dusch idag och då börja det göra ont som fan i svanken. den har fått sig några smällar :S

2009-03-10 @ 19:04:30
URL: http://annefrid.devote.se
Postat av: Marta

Första kommentaren för min del…



Tack min vän!

Jag uppskattar verkligen att vi fick tillfälle att fira även min 25-års fest ihop. Tyckte själv att de blev lyckat, över förväntan förutom min mot natten svikande röst förstås. Som vanligt när vi träffas, en riktig skrattfest!



Det gläder mig att du fått åtminstone lite nya perspektiv på saker och ting, så du med tiden kan göra de val som är bäst lämpad för dig. Längst där inne vet du vad som är bra för dig, bortse från andras krav och ursäkter. Förverkliga dig! Vet att det är svårt att lyssna och höra sig själv när man är så lite ego som du men jag vet att du är på rätt väg.



Allt vände när man inte tillåter sig att göra sig själv illa mer.



Det står mer och mer klart för mig det ovärderliga värdet av riktiga vänner. Skillnaden mellan ytlighet och djup har för mig aldrig varit så tydligt som nu. Du är en vän, min vän!



Du är modig!

Vänligaste, varmaste kramen!

2009-03-12 @ 00:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0