hjärtat talar...

Hur orkar människor egentligen...

Kan man bara få vara ifred, man försöker vara tillmötesgående men de verkar inte duga de heller..

Jag har har iaf gått vidare från helgens alla bravader.. Oj de va inte att leka med de.. 

Jag kom på hur den här kommunen funkar och varförj jag flyttade härifrån, kanske bästa vore om jag jag aldrig flyttat hem men jaja jag kan inte ta på mig allt, tycker försig inte att jag gjort något fel förutom ett som jag inte alls är så stolt över och  som inte är jag å de är att ljuga.. De kommer jag aldrig nånsin att göra igen...
jag kommer fortsätta vara Caroline som är öppen och vill människors bästa..

I övrigt har de vart en rätt rolig helg och jag har dansat och sjungit en del..

Va konsert i lördags vilket jag tyckte gick jätte bra, va länge sen jag fick göra nånting så roligt som jag såg fram emot.. De va hur kul som helst.. Nu ska vi börja på nästa projekt de ska bli spännande..

Jag saknar min Marta vart är  du gumman... Kom hem snart så jag får kramas med nån jag älskar...

Jag har lite små saker jag ska  göra i veckan, måla en tavla till morbror som fyller 50 år, han har stor partaj på fredag ska bli roligt... Sen ska jag börja träna vilket ska bli skit kul.. ja jag ser fram emot denna vecka...

Gud de är så himla skönt att få känna nångång även när man mår som jag att finna några små saker i tillvaron som gör att en får lite lyckorus... eller vad de är...

Näe måste sätta igång nu, få se om de händer några fler spännnande saker på vägen :) You never know...

Kram

En bra början på den här veckan!!

Jag började måndagen med att skriva vad jag skulle kunna behöva för att jag verkligen skulle göra något som faktiskt har någon mening i mitt liv..
det blev ja träna, ut gå ..... de vanliga jag alltid skriver..

Jag kom till min kära kurator och vi började prata vad som verkligen är viktigt för mig och vad jag absolut behöver i mitt liv.. Satt där en stund och funderade och hon ställde en del frågor som jag svarade på.. Jag kom fram till att jag behöver människor omkring med positiv anda så att jag kommer tillbaka till den känslan, sen behöver en lugn miljö, behöver få göra saker jag faktiskt tycker är roligt..

Så efter jag va hos kuratorn så satte jag mig i bilen åkte till utvecklings centrum, fick ansökningsblankett till en folkhögskola med en danskurs på en termin..
Vidare till församlingsgården och pratade med körledaren och fick en bunt noter och en cd-skiva, som jag då skulle lyssna på och lära mig, ska ha konsert redan om två veckor..

Senare hade jag skrivit i min ansökan och skulle börja skriva ett personligt brev vilket jag inte gjort på hundra år kändes de som.. Ringde upp min älskade vän som hjälpte mig en del lr väldigt mycket.. haha Tack gumman..
Sen va jag så himla trött så jag somnade bums.


Vakande sen igår med ett sms kl 9 typ, jag hade glömt ställa kl, men jag skulle inte upp till något speciellt mer än att jag hade 170 saker å göra igår.. Låg i sängen och myste ett tag och kunde känna mig lugn och avslappnad och de va väldigt länge sen.. Upp började känna stressen komma, skrev klart brevet, skickade de till en annan vän som läste och rätta till lite, tack tack.. Sen insåg jag när jag läste ansökan att skit jag ska ha med massa betyg och intyg hur ska jag hitta allt sånt de ligger i ett förråd och där ser de ju ut som... Mailade min kurator och som fick skriva ut mitt brev efersom min skrivare är död typ.. I förrådet tror jag att jag va i en timme, man hittar ju så mycket annat som man glömt bort, lite kort och sånt..

När jag sätter mig i bilen å ska försöka sortera papperna finns inte allt med och jag får panik.. har inte så läng tid på mig innan jag måste posta de, ringer kommun, ringer om att få nya betyg utskrivet.. De visste inte om de kunde fixa de samma dag bla ha bla ha säger jag bara inte vad jag ville höra direkt.. Fick iaf betygen..
Hämtade det och brevet från min kurator som snällt hjälper mig med allt.. Är så himla tacksam för de..

När jag då äntligen la brevet på lådan så andades jag ut och klockan va väl typ 17, jag måste nu hem försöka lyssna på skivan till kören, äta mm

Så vid halv sju åkte jag till kören va så himla nervös har ju inte vart i något sådant sammanhang på väldigt länge, men de va skit kul och jag åkte dit trots att mitt ex mamma också sjunger där men jag hälsade och kramde om henne vilket kändes jätte skönt.. Har ju inte träffat henne på ett halvår typ.. Träffade många som blev glada för min skull igår de va roligt..

Ja så nu sitter jag här och är lite stolt att jag faktiskt skickat in ansökan och klarade av den press som blev igår, ska inte utsätta mig för sådana situationer, min kropp klarar inte riktigt de..

Nu ska jag ta mig en promend och handla lite också måste jag göra, känner för och baka nått kul.. Skulle vilja göra nått mysigt ikväll, nån som vill hitta på något?  Eller har något förslag på vad jag ska göra?

Kramar på er

RSS 2.0